ג

אודות המארח
גיל יעקובי, מומחה לעישון בשרים, יועץ מסעדות במקצועו ,מנהל ויזם בתחום ההסעדה והתיירות .
גיל רכש את אהבתו לתחום מהוריו ז"ל אשר היו בשלנים נפלאים ומקוריים במיוחד בבר בי קיו קדרות ורטבים.
אמו
וי וחברתה אירה פרדו ז"לפתחו בתחילת שנות ה-70 את מסעדת "VIRA  " שם החל גיל להכיר את העולם הקולינרי המקצועי.
אחר צבא נדד לדרום ארה"ב שם למד ,עבד והכיר מקרוב את עולם עישון הבשרים ומשם הסגנון הדרומי בעישון בשר.  
אהבתו והגעגוע לטעמי ילדותו, מאכלים  מעושנים יחד עם אהבתו לאנשים ,לאירוח מפגשים וסיפורים,  
הובילה את גיל  לפתוח את ביתו וחצרו ,בהר חלוץ ,לסדנאת הבישול  ואירוח באווירה גלילית בליווי שיחות וסיפורים מהחיים

 
מציג תפריט של מסעדת וירה,כפר שמריהו 1971 .של אימי וי יעקובי ז"ל ושותפתהאירה פרדו ז"ל